Home Ads

Hantar Karya

Ini adalah borang penghantaran karya anda, mohon isi dengan betul dan tepat.

13 comments:

  1. Assalammualaikum admin, sy nk tnya.. sy perlu hntar skrip novel yg penuh ke utk hntr karya di sini?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam..terpulang pada anda. Mahu hantar skrip novel penuh atau berepisod.

      Delete
  2. Kalau saya dah hantar satu bab then nak hantar bab seterusnya ikut form ni jugak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setelah hantar Bab 1 guna borang ini, untuk bab seterusnya boleh hantar guna email --> hai@matnovel.com

      Delete
  3. Greeting, Admin.

    1. If I chapter length about 10 page (less or more)?
    2. If I already publish at other site?
    3. If I decide to stopped publish here?
    4. How long would it take after sent my chapter?

    Sorry if I ask a wrong or too much question.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Greeting, sorry for the late reply,

      1. It's ok, you can sent it.
      2. If you hold the copyright your can also publish here.
      3. It's ok, up to you. No commitment.
      4. It up to you too, you can sent all the chapter or chapter per chapter..

      Hope you understand, my english not very good. TQ

      Delete
    2. Thanks for your time. I appreciated.

      Delete
  4. Assalam, nak tanya.. Kalau kita hantar karya ni.. Dekat mana kita nak baca ia??
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam, anda boleh baca secara online diwebsite i ni.

      Delete
  5. A.salam.Kene gune microsoft words ke untuk tulis novel

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum cerita saya (pertemuan semula) sebernanya cerita berepisod. jika saya ingin hantar bab 2 adakah saya perlu isi borang lagi?

    ReplyDelete
  7. Asslamualaikum... boleh ke hantar cerpen dalam ni?? Mohon pencerahan



    Korang semua guna telefon??


    Nak tahu cara buat duit dgn menggunakan handphone dan internet sahaja....

    WOWAPP -APPLIKASI SOSIAL SAMBIL MENJANA PENDAPATAN TANPA MODAL

    Apa itu WowApp ?
    Apps sosial serupa juga dgn apps sosial lain spt Whatsapp Telegram yg ada dalam Play Store..

    WowApp membayar anda untuk setiap aktiviti yang anda buat semasa menggunakan aplikasi ini. Apa yang anda tunggu? Semua orang menggunakannya untuk income tambahan..& boleh mendapat INCOME SEUMUR HIDUP dan Cash Out terus ke Akaun Bank Anda....πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°

    ✔️Join dapat duit
    ✔️Chat dapat duit
    ✔️Call pun dapat duit
    ✔️Send gambar dapat duit
    ✔️Send Video dapat duit
    ✔️Tgok Youtube & Facebook dapat duit
    ✔️Senang cerita semua aktiviti dlm apps ni dpt duit

    IKUT CARA SPT DIBAWAH UTK JOIN
    1- Klik link ini πŸ‘‰
    http://www.wowapp.com/w/bobbyamir123/Amir-Ruzaidi

    2- Klik kotak Join Amir-
    3- Daftarkan email dan Password
    4- Download Wowapp di playstore
    5- Login guna email & pasword yg didaftar
    6- Penerangan WowApp di YouTube, penghasilan income

    (think)Waktu mula2 join apps wowapp, banyak persoalan yang berada diminda "Eh, dah macam lagu Najwa Latif la pula";)(giggle)

    Betul ke apps ni, tak tipu ke???
    Betul ke boleh dapat duit???

    (Apa yg tak betulnya,bukti2 kukuh dah ada. Ramai penggunanya yang dah pun buat cash out)

    Situasi selepas 2 ke 3 hari guna apps ni......

    "Sikitnya dapat coins"
    ('Sikit2 lama2 jadi bukit' Apps lain tak bagi apa2 pun,tapi anda masih saja setia menggunakannya) Hakikatnya tu bergantung pada usaha and semua..

    "Sampai ke tua nak tunggu"
    (Sekurang2nya ada juga hasilnya nanti, kalau guna whatsap tak tunggu apa pun)

    "Malas la nak cari2 orang"
    (Takpe, anda gunakan sendiri je apps ni pun dah dapat hasil, tak pun bawa la family join. Hakikatnya Apa2 biz kena cari orang, anda berniaga pun kena tarik orang jga. Apapun di wowapp ni amat mudah sbb boleh promote bila2 masa,di mana2 dan tak perlu jumpa orang pun, hanya melalui hp je)

    "Habiskan kuota je"
    (Selama ni hari2 guna FB,whatsapp,wechat,instagram,Smule dan apps yg lain tetap guna kuota tapi habis mcm tu je lagi la rugi. Di wowapp selain cash out dalam bentuk WANG anda juga boleh tebus dalam bentuk KREDIT HP, dapat jga topup HP anda di waktu2 darurat kan)

    "Nak uninstall semula la"
    (Tapi apps lain yg tak bawa apa2 keuntungan masih pula di simpan dalam HP)

    *Jangan terlalu cepat sangat menilai sebelum anda mengetahuinya dengan lebih dalam lagi.
    *Tak ada KEJAYAAN semanis MADU,Tanpa PENGORBANAN yang SEPAHIT HEMPEDU.
    *Guna WOWAPP dan anda akan menjana pendapatan seumur hidup.
    πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°



    ReplyDelete